Om mig

Landsbypigen fra Toreby

Jeg er født og opvokset i Toreby L. hvor jeg boede sammen min familien indtil 2019, hvor jeg flyttede hjemmefra. I dag er jeg bosat i Nykøbing F. sammen med min storesøster.

Jeg er student fra Nykøbing Katedralskole, og læser i dag til socialrådgiver på Professionshøjskolen Absalon i Nykøbing.

Min politiske interesse startede som ganske ung, hvor jeg havde en masse holdninger og udbrud, og fortalte vidt omkring hvordan jeg synes verden skulle skrues sammen. I dag ser jeg lidt anderledes på det, end jeg gjorde for godt 12 år siden.

Jeg er konservativ fordi jeg mener vi alle har et fælles ansvar for samfundets svageste. Jeg mener at samfunds dygtigste ikke skal bremses, og dem der kan klare sig selv, bør have den frihed.
Jeg mener at vi som danskere skal passe på vores jord, og give den godt videre til de kommende generationer. Derfor mener jeg at vi skal investere i den grønne omstilling, og forske mere i udvindning af energikilder.
Jeg mener at vi har en folkeskole, hvor den enkelte elev skal være i fokus. Trivsel og udvikling skal være i centrum, og alle elever skal udfordres ud fra deres individuelle behov.
Jeg mener at vi skal passe godt på vores ældre, og give dem en værdig alderdom. Vi skal passe på dem, som har passet på vores samfund før os. Vi skal sørge for at alle ældre får den hjælp de har behov for, og at de får en værdig alderdom.

Læs mere om min politik her