De bedste vilkår for erhverslivet

Vores kommune skal stræbe efter at have de bedste vilkår for erhverslivet. Både for nuværende og kommende iværksættere.

Det skal være attraktivt at starte en virksomhed i Guldborgsund Kommune. Erhvervslivet i Guldborgsund Kommune skal have de bedste rammevilkår, for at kunne vokse. 

Vi er i en fremgangsperiode i Guldborgsund Kommune, hvor både Femeren forbindelsen og den nye Storstrømsbro trækker mange arbejdspladser med sig. Men desværre har disse projekter en udløbsdato, og ikke alle arbejdspladser kan vedligeholdes, når projekterne er i mål. Derfor skal vi i Guldborgsund Kommune, have de bedste vilkår for virksomheder, uanset branche. Vi skal fremme mulighederne for firmaer der ønsker sig at etablere sig i vores kommune, og hjælpe dem på absolut bedste vis. 

Vi har en fantastisk bymidte i Nykøbing, men de små byers erhvervsliv er ved at dø ud. Vi skal have flere virksomheder til de små byer, så byerne ikke bliver glemt i vores kommune. 

Business Lolland-Falster skal fortsat være virksomheders indgangsvinkel til erhvervslivet i vores kommune. De skal sørge for hjælpe til både nye og gamle virksomheder. Business Lolland-Falsters vigtigste opgave er at skaffe arbejdspladser til området og skal derfor være mere proaktiv i forhold til at tiltrække nye virksomheder, støtte eksisterende virksomheder inden for alle brancher samt tiltrække den nødvendige arbejdskraft. 

Som konservativ byrådsmedlem, vil jeg kæmpe for erhvervslivet og give dem de bedste vilkår i vores kommune!