Et stærkt foreningsliv

Vi skal værne om vores fantastiske foreningsliv i kommunen. Det skal være nemmer at drive en forening for de lokale ildsjæle, hvad enten det er i fodboldklubben eller andelboligforeningen

I Guldborgsund Kommune skal vi have Danmarks bedste foreningsliv! Uanset om det er i fodboldklubben eller i andelsforeningen. Alle frivillige foreninger skal have de bedste vilkår, fordi vi i Danmark er et foreningsland, og vi skal værne om alle de frivillige ildsjæle.

Vi skal støtte op om enhver idé, der opfordrer børn og unge til at røre sig og have et aktivt fritidsliv. Vi skal derfor sikre, at lokaler, haller og fritidsanlæg er i god og brugbar stand og har moderne faciliteter. På den måde har de frivillige foreninger rundt omkring i vores kommune, de absolut bedste forudsætninger til deres medlemmer. 

Der skal være plads til alle former for foreninger i vores kommune. Det er gennem et aktivt fritidsliv, at man møder nye mennesker og kommer i nye netværk. Det er essentielt for integrationen i vores samfund. Jeg mener derfor, at vi skal støtte kultur- og fritidsinitiativ, der har et integrationsmæssigt formål. Kulturen er det, der binder os sammen som lokalsamfund såvel som nation, og det er vigtigt, at tilflyttere fra udlandet og flygtninge bliver en del af dette fællesskab. Det vil sikre Danmarks fremtid.

På den måde bliver vores frivillige foreninger brugt til både at få børn til at røre sig, at integrere alle i den danske kultur og skabe et Guldborgsund, hvor vi har de bedste foreninger.

Jeg vil som konservativ byrådsmedlem, kæmpe for alle vores fantastiske foreninger i kommunen, og at de får de bedste vilkår!